Om oss

Webbmaffian är en liten skara webbutvecklare i Stockholm som brinner för enkla lösningar på komplexa problem. Tillsammans med dina idéer kommer vi göra stordåd.

Vilka vi är

Webbmaffian består i dagsläget av tre utvecklare med passion för webb och programmering. Vi har en heltäckande kunskap om hur webben fungerar, vilket kommer spara dig mycket huvudvärk framöver.

Vi arbetar med välkända såväl som nya bolag - det vi alla har gemensamt är att vi är lika kräsna med resultatet. Oftast är det kunden som kontaktar oss direkt, men det händer även att byråer regelbundet hör av sig när de saknar en viss kompetens in-house.

De flesta av våra projekt sker på uppdragsbasis från vårt kontor vid Hötorget i Stockholm, medan andra projekt rör sig om att kunden vill ha en webbexpert på plats hos sig regelbundet eller under en längre tid.

Vi arbetar gärna med de mer komplicerade projekten, där vi har en tendens att hitta enkla lösningar. Detta syns både på prestandan, stabiliteten och i plånboken.

Utöver våra egna webbutvecklare sitter vi på ett stort kontaktnät med kompletterande kompetenser, vilket gör att inget projekt är för stort för oss.

Mattias Forsman

Mattias är systemvetare i grunden, och har lång erfarenhet av Linux, container-miljöer och programmering i allmänhet. Drivs av innovation och gott kaffe.

Ivar Johansson

Ivar grundade Webbmaffian 2016, och flyttade sin tidigare verksamhet dit. Han har utvecklat för webben sedan 2004, och har därmed hunnit med en hel del. Favoritord är databaser, integration, prestanda, SEO och semantik.

Vanliga frågor om oss

Webbmaffian?

Det stämmer. Webbmaffian är ett registrerat varumärke, och vårt företag heter Webbmaffian AB. Vi tycker om att göra ett intryck som består, och hittills har ingen glömt vårt namn.

Vilka kompetenser har era webbutvecklare?

Under sidan om konsultering kan du läsa mer om vad vi kan.

Hur går ett uppdrag till?

Detta kan du läsa om under våra tjänster.

Vem äger det som produceras?

Enligt vårt avtal är det ditt bolag som äger det vi producerar – allt annat vore fel.

Tar ni emot praktikanter?

Absolut – vi på Webbmaffian har alla en bakgrund inom ledarskap, och med ett pedagogiskt sätt att tänka tycker vi det är kul att lära ut. Vi har dock vissa grundkrav på kompetens – kontakta oss gärna om du vill veta mer.