WordPress-utvecklare i Stockholm

Utvecklare som kan WordPress. På riktigt.

WordPress är i grunden väldigt enkelt, vilket gör det lätt för dig att hantera ditt företags webbplats. Sedan går WordPress att bygga ut åt alla håll till en komplex webbplats, utan att det behöver göra webbplatsen långsam eller försvåra ditt vardagliga arbete. Detta förutsätter naturligtvis att du arbetar med rätt WordPress-utvecklare.

Webbmaffian har en fantastisk förståelse för våra kunders behov, vilket gör att utvecklingen går snabbt och blir rätt utan att övertydliga specifikationer behöver jobbas fram. De är mycket kompetenta WordPress-utvecklare som skriver snygg kod och alltid överträffar våra förväntningar.

Johan Dahlborg, Trafikskolan i Norberg

Johan Dahlborg, Trafikskolan i Norberg

WordPress-utvecklare som arbetar på djupet

Vi arbetar dagligen nere på djupet i WordPress, och har genom åren arbetat fram en egen grund som fungerar riktigt, riktigt bra. Grunden är en inarbetad del i alla våra projekt, och gör att även de mest komplexa webbplatser får en enkel och välstädad struktur, som är välpresterande och enkel att bygga ut. En förutsättning för en lyckad WordPress-sajt.

Som WordPress-utvecklare gör vi:

Dags för ett ordentligt tag om er webbplats?

WordPress-utvecklare

Skräddarsydda plugins

Saknar ni en funktion i WordPress? Eller kanske ni har ett eget system som ska kopplas ihop med er webbplats?

Vi är vana vid att utveckla WordPress-plugins baserat på kunders önskemål, och har med åren bearbetat en metod som – oavsett pluginets storlek – har minimal påverkan på webbplatsens prestanda.

WooCommerce-utvecklare

Webbutik med WooCommerce

WooCommerce är idag världens största e-handelsplattform, där det ligger som grund bakom över 20% av alla webbutiker, tillsammans med WordPress.

Vi kan WooCommerce utan och innan, samt känner till knepen för att få både vanliga och ovanliga webbutiker att prestera på topp.

Vanliga frågor om WordPress-utveckling

Är WordPress säkert?

WordPress ligger bakom över 25% av världens alla webbplatser. Detta har gjort WordPress hårt utsatt för många olika typer av intrångsförsök, där säkerhetshål upptäckts och snabbt åtgärdats i en uppdatering. Det här gör WordPress i sig väldigt säkert.

Detta hjälper naturligtvis inte om man installerat ett tema eller plugin som innehåller ett säkerhetshål eller rentav är illasinnat. Därför ska sådant göras av försiktighet.

Är WordPress lämpligt för större webbplatser?

Rätt uppsatt så är WordPress toppen för de allra flesta webbplatser, oavsett storlek. Avviker dock ditt företags behov från en ordinär webbplats bör man ifrågasätta valet av WordPress, och istället överväga en egen plattform.

Vad kännetecknar en WordPress-utvecklare?

Just begreppet WordPress-utvecklare är tyvärr överanvänt. Enligt oss ska en WordPress-utvecklare ha god programmeringsförmåga och förstå hur WordPress fungerar från grunden. Varje plugin ska ifrågasättas, och problem ska kunna felsökas.

Vissa som utger sig för att vara WordPress-utvecklare sitter dessvärre endast och pusslar ihop en webbplats med färdiga plugins. Denna arbetsmetod kan tyckas fungera till en början, men blir farlig på sikt. Vi har sett webbplatser med ett 40-tal olika plugins – alla dessa är inte ämnade att fungera med varandra, vilket innebär ett 40-tal potentiella problemkällor.