Webbkonsult i Stockholm

Dags för spetskompetens?

En webbkonsult är perfekt när ni behöver spetskompetens i bolaget, men inte vill anställa. Det kan vara exempelvis på heltid en kortare period, eller någon dag per vecka under en längre tid.

Webbmaffian hjälper oss både vid produktionstoppar som vid tekniskt tunga projekt. Med vass spetskompetens, ett smidigt och prestigelöst arbetssätt samt en god känsla för hållbar och välproducerad webb är de några vi gärna har med så tidigt som möjligt i processen.

Jonas Edström, Bulta

Jonas Edström, Bulta

Erfarna webbkonsulter

Vi är utvecklare och programmerare med lång erfarenhet av webben. Ett helhetstänk från databas och webbserver till webbläsare och användare är en självklarhet för oss, oavsett om det är backend eller frontend ni behöver hjälp med.

Från oss kan ni få en eller flera webbkonsulter som sitter på plats hos er, eller arbetar på distans från vårt kontor. Det kan exempelvis vara för att tillföra en spetskompetens som ni kanske saknar in-house, eller avlastning under en intensiv period för er.

Webb- och reklambyråer är ofta återkommande kunder, där de behöver en webbkonsult som kompletterar deras kompetens för enskilda projekt.

Anlita webbkonsult inom: